IMG 4130 1210x642 - (ВИДЕО) УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА - У ОПШТИНСКОЈ КАСИ МИЛИЈАРДА И 92 МИЛИОНА ДИНАРА
ИСТАКНУТО МАЧВА ПРЕС ТВ ТРАКА

(ВИДЕО) УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА – У ОПШТИНСКОЈ КАСИ МИЛИЈАРДА И 92 МИЛИОНА ДИНАРА

pin - (ВИДЕО) УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА - У ОПШТИНСКОЈ КАСИ МИЛИЈАРДА И 92 МИЛИОНА ДИНАРА

Седница Скупштине општине Богатић данас је почела минутом ћутања. Присутни одборници су одали пошту доктору ветеринарске медицине Раденку Петрићу, бившем председнику општине, Борису Дражићу, доктору ветеринарске медицине и Мирољубу Станићу, професору одбране и некадашњем начелнику Штаба за ванредне ситуације и председнику ОРК „Мачва“ и Спортског савеза општине Богатић.

Одборници су усвојили други ребаланс буџета за ову годину. Одлуку, којом су избалансирани буџетски приходи и расходи образложила је Оливера Маштраповић.

Оливера Маштраповић је образложила одлуку о ребалансу буџета

Ненад Татомировић је имао уводно излагање о предлогу одлуке о јавним расправама коју су присутни одборници усвојили једногласно, као и извештаје о раду ЈКП „Богатић“ у прошлој години и о степену усклађености планираних и реализовани активности у првих шест месеци ове године о којима је говорио Владан Попадић, директор ЈКП „Богатић“.

IMG 4137 840x630 - (ВИДЕО) УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА - У ОПШТИНСКОЈ КАСИ МИЛИЈАРДА И 92 МИЛИОНА ДИНАРА

Скупштина је дала сагласност на програме рада Народне библиотеке „Јанко Веселиновић“ и Културно-образовног центра у 2024. години, које су представили директори ових установа Драгица Тешић и Иван Остојић.

IMG 4133 840x630 - (ВИДЕО) УСВОЈЕН РЕБАЛАНС БУЏЕТА - У ОПШТИНСКОЈ КАСИ МИЛИЈАРДА И 92 МИЛИОНА ДИНАРА

Д.Г.

Related Images: